Actuele vacatures

Thuis & Partners Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in Limburg, met vestigingen in Heerlen en Maastricht. Het kantoor wordt gekenmerkt door haar no-nonsense approach, focus op deskundigheid, maatwerk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Tot onze cliënten behoren grote en middelgrote ondernemingen, zorginstellingen, financiële instellingen en overheden. 

Voor beide vestigingen zijn wij op zoek naar een

Medewerker juridische praktijkondersteuning (m/v)

Profiel
We zoeken een  spontane, enthousiaste, proactieve en praktisch ingestelde medewerker, die de advocaten assisteert en ondersteunt in hun dagelijkse praktijk. 
Als medewerker juridische praktijkondersteuning heb je affiniteit met  het ondersteunen van specialisten, waarbij het uiteraard belangrijk is dat je accuraat en zelfstandig bent in het uitvoeren van secretariële en administratieve taken en vaardigheden. 
Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het evident dat je servicegericht, dienstverlenend en meedenkend bent, een goed overzicht houdt bij drukte en prioriteiten kunt stellen,  termijnen  uitstekend bewaakt, de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed beheerst en  structuur kunt aanbrengen in (digitale) dossiers en documenten kunt managen.

Heb je een afgeronde MBO-opleiding, werk en denk je op HBO niveau en heb je bij voorkeur al enige jaren ervaring in een ondersteunende rol in de advocatuur?  Dan ben jij een uitstekende kandidaat!

Herken je je in dit profiel,  ben je daarnaast stressbestendig  en beschik je over goede sociale, communicatieve en digitale vaardigheden én ben je representatief, solliciteer dan op deze vacature. 

Informatie
Uit de sollicitaties zullen twee kandidaten worden geselecteerd. 
Het gaat om een vacature voor de vestiging Maastricht voor 3 dagen per week, waarbij vaste werkdagen zijn: maandag, donderdag en vrijdag en voor de vestiging te Heerlen voor 4 dagen per week,  waarbij vaste werkdagen zijn:  maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Sollicitatie
Heb jij interesse om ons team te komen versterken?  Stuur dan je cv en motivatie naar: sollicitatie@thuispartners.nl.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met  Maud van den Berg.

Ben je klaar voor een nieuwe stap? 


Wij zoeken een (fulltime m/v): 

Advocaat medewerker / gevorderde stagiaire Ondernemingsrecht


Je wilt graag gespecialiseerd werken op een kantoor dat in je investeert. Je bent analytisch, sociaal vaardig en pragmatisch. Je verrast anderen graag met jouw positieve inbreng, jouw pro actieve mentaliteit en scherp inzicht. Je hebt doorzettingsvermogen én plezier in je vak. Je ziet complexe vraagstukken als een uitdaging en werken in internationaal verband en in een prettige kantoorsfeer als een pre.

Ben jij geïnteresseerd in onze vacature en ben je de kandidaat die wij zoeken?
Stuur dan je cv, motivatie en cijferlijsten naar mr. Robert Janssen (rjanssen@thuispartners.nl) .
Voor een toelichting kun je ook telefonisch contact opnemen 045-5719005.

Open sollicitatie

Alhoewel er, afgezien van bovenstaande vacature, momenteel geen andere vacatures voorradig zijn, blijven wij altijd geïnteresseerd in ervaren advocaten of net afgestudeerde talenten, ook al sluit jouw vakgebied niet precies aan op bovenstaande vacatures. Stuur dan een open sollicitatie naar mr. R.W. Janssen of bel 045 - 571 90 05.